Nyheter

Vær her når Vålerenga spiller om viktige poeng.  Vær her når Vålerenga tar avskjed i august med Ullevaal for å flytte til eget anlegg på Valle. Vær her når landslaget spiller om viktige poeng til VM sluttspillet 2018, Vær her når ny norsk landstrener hjemmedebuterer på Ullevaal. Var du her når Bruce Springsteen og The E-street Band trollbandt 30.000 tilskuere sommeren i 16?. Opplevelser på Ullevaal er de evige øyeblikk.

Sesongen 2017 blir spennende.

Ullevaal Stadion ble som fjor kåret av kapteinene i Tippeligaen til årets beste bane. I . Noe vi selvsagt er stolte over. Vi har gjennom hard jobbing hver dag på gresset sikret oss dette trofeet i 2012,14,15 og 16. Fire av fem sesonger denne kåringen har funnet sted!.Så ambisjonen er å vinne kanskje for en siste gang er stor. Om vi blir vurdert da. VIF flytter jo når det er to måneder igjen av sesongen. Så bare jruryen vet . Det er ihvertfall godt å konstantere at naturgress er det mest populære underlaget blant landets tippeligaspillere.

Sist høst fikk vi et av Europas mest moderne wifi anlegg (Connected Stadium) som står og venter på publikummet vårt. Her skal alle kunne komme inn å streame kampen som spilles eller om en vil følge med på en annen sendt kamp fra en annen arena samtidig. Når du går av T-banen vil du kunne bruke mobilen til å bli guidet inn til din inngang på stadion. Du vil kunne bestille din meny i kioskene via mobilen. Dette er ihvertfall vår ambisjon.

Ullevaal skal ikke bare være den flotteste banen i landet, men også den mest moderne.

Flere kiosker er bygd om og flere av toalettene er blitt moderne. Restaureringen av disse bare fortsetter.  Ullevaal står bedre rustet enn noen gang til å tilfredstille et krevende publikum.

Nå er det kun opp til utøverne om du vil trives. Men skal du ta del, må du først komme!

Vi ønsker å se deg her. Om det er fotballkamp, besøk i butikkene, NIF's mange særforbund,  restaurantene eller hotellet som omkranser banen, eller om du er på kurs eller konsert., så håper vi du vil trives. Velkommen skal du være

Utsikt fra seksjon 1 Utsikt fra seksjon 2 Utsikt fra seksjon 3 Utsikt fra seksjon 4 Utsikt fra seksjon 5 Utsikt fra seksjon 6 Utsikt fra seksjon 7 Utsikt fra seksjon 8 Utsikt fra seksjon 9 Utsikt fra seksjon 10 Utsikt fra seksjon 11 Billettslag