Nyheter

Store navn som Bon Jovi, a-ha, REM, One Direction og Bruce Springsteen i spissen har gjestet Ullevaal. Og flere vil det bli. Nå når Valle Hovin er historie grunnet byggingen av Vålerengas nye stadion er Ullevaal nær det eneste, men ihvertfall det beste alternativet for utendørskonserter i Oslo. Alle de positive tilbakemeldinger vi får fra publikum, artister og arrangører gjør at vi også synes dette er gøy og et spennede avbrekk fra å arrangere fotballkamper.

Gjennom dyktig jobbing med gresset i forkant og god dialog og krav til arrangørene om tildekking av gressteppet har vi klart å minske skader på gresset til et minimum, og varrigheten av gulfarge til å bli kortere og kortere.

Ullevaal er vant til å ta i mot 27.000 fotballtilskuere og har fasiliteter til dette antallet. Selvsagt utnyttes dette til det maksimale også på konserter. I tillegg settes det opp ekstra toaletter og sallgsboder under tribunen som på selve gresset når konsertpublikummet kommer.  Valgmuligheten publikum har med enten å velge sitt faste sete eller vandre på indre bane er unik om en sammenlikner hva Valle Hovin hadde å tilby. På mange måter er Ullevaal en moderne konsertarena.

Avhenging av at det er tilgjengelige rømningsveier for publikum i alle fire hjørner av stadion er totalkapasiteten under konsert på 32.000 tilskuere. Jevnt fordelt med 16.000 på gresset og resten på tribunene. Da er VIP-arealene inkludert.

Rekorden ble satt da Bruce Springsteen og hans E-Street Band gjestet oss onsdag 29. juni 2016. Da hadde vi snaue 30.000 inne.

Så får vi se om denne rekorden blir slått når et nytt kjent navn etterhvert dukker opp på plaktene og hvor det lyser:

Sted: Ullevaal Stadion, Oslo

 

Utsikt fra seksjon 1 Utsikt fra seksjon 2 Utsikt fra seksjon 3 Utsikt fra seksjon 4 Utsikt fra seksjon 5 Utsikt fra seksjon 6 Utsikt fra seksjon 7 Utsikt fra seksjon 8 Utsikt fra seksjon 9 Utsikt fra seksjon 10 Utsikt fra seksjon 11 Billettslag